Nieuws

Valse Wichter meets van Speijk (en andersom)!

Kom voor een optreden van vier vrouwen en vier mannen naar Bij Jacobus te Zeerijp. Op zondag 12 november 2017 om half drie ’s middags kun je daar genieten van deze vocale ontmoeting. Reserveren bijjacobus@gmail.com of 06-46005989. Beide groepen treden afzonderlijk en gezamenlijk op. Nieuwsgierig naar deze vocale kwartetten?

Binnenkort maakt vocaal kwartet Valse Wichter nieuwe geluidsopnamen. U kunt die dan op deze site beluisteren. Houd de dames in de gaten dus!


© 2016 Valse Wichter - website obedbrinkman.nl
AnsAns Koster

Meestal kom ik als laatste binnen, maar ik zing wel het hoogste lied. Een enkele keer ga ik in mijn loopjes over de top. Ik compenseer dat met mijn gevoel voor stijl en precies de juiste outfit.

close
MarlieMarlie Wabeke

Letterlijk toonaangevend ben ik, mede dankzij mijn stemvork. Ook ben ik de bodem, de basis van het kwartet Valse Wichter. Zonder mij zou de zaak instorten en gelukkig ga ik graag de diepte in.

close
RiaRia Moorlag

Bij mij draait het om de feiten, maat en ritme moeten kloppen. Potloodputjes in de tafel dus en als dat niet helpt, zwaai ik met mijn wijsvinger om die mateloze wichter in het gareel te krijgen. Sowieso ben ik de meest beweeglijke van het groepje.

close
OlgaOlga Schoonheim

Ik ben van de gesmeerde kelen, van de catering dus. Dat ligt voor de hand, omdat de repetities van Valse Wichter aan mijn keukentafel plaatsvinden. Als tekstschrijver ben ik creatief met taal en pleeg ik herhaaldelijk ‘valsheid’ in geschrifte.

close