Programma

In zijn programma beziet het kwartet Valse Wichter samen met het publiek de wereld en de tijd van nu. Als een soort moderne heksen proberen de Wichter met kunst- en vliegwerk het bestaan naar hun hand te zetten, wat leidt tot hilarische en ontroerende momenten. Het is een zoektocht naar liefde, schoonheid, overwinning, eigenwaarde en vooral plezier. Het viertal ontdekt dat breken met het oude en kiezen voor iets nieuws het leven meer dan waard maakt. Liederen en liedjes vormen het voornaamste bestanddeel van de voorstelling, maar theatrale trekken zijn de Valse Wichter niet vreemd….© 2016 Valse Wichter - website obedbrinkman.nl
AnsAns Koster

Meestal kom ik als laatste binnen, maar ik zing wel het hoogste lied. Een enkele keer ga ik in mijn loopjes over de top. Ik compenseer dat met mijn gevoel voor stijl en precies de juiste outfit.

close
MarlieMarlie Wabeke

Letterlijk toonaangevend ben ik, mede dankzij mijn stemvork. Ook ben ik de bodem, de basis van het kwartet Valse Wichter. Zonder mij zou de zaak instorten en gelukkig ga ik graag de diepte in.

close
RiaRia Moorlag

Bij mij draait het om de feiten, maat en ritme moeten kloppen. Potloodputjes in de tafel dus en als dat niet helpt, zwaai ik met mijn wijsvinger om die mateloze wichter in het gareel te krijgen. Sowieso ben ik de meest beweeglijke van het groepje.

close
OlgaOlga Schoonheim

Ik ben van de gesmeerde kelen, van de catering dus. Dat ligt voor de hand, omdat de repetities van Valse Wichter aan mijn keukentafel plaatsvinden. Als tekstschrijver ben ik creatief met taal en pleeg ik herhaaldelijk ‘valsheid’ in geschrifte.

close